Cartofii gratinați sunt o masa ideala pentru marii iubitori de brânză. Nu trebuie sa fii un expert ca să îi gătești, iar combinația dintre cartofi și mozzarella este una absolut delicioasă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert timp de 20-25 de minute.
După ce au fiert, se scurg de apa și se lasă să se răcească preț de câteva minute.
Între timp, se amesteca smântâna, sarea, piperul și usturoiul pisat și se adaugă peste cartofi. Se amesteca bine până când toți cartofii sunt încorporați in smantana.
Se așează în tava un strat de cartofi, un strat de mozzarella rasa, apoi un alt strat de cartofi și se acoperă cu mozzarella din abundență.
Se introduc in cuptor la 180° timp de 20-30 de minute sau până când mozzarella s-a rumenit un pic.
Ingrediente
Indicații
Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert timp de 20-25 de minute.
După ce au fiert, se scurg de apa și se lasă să se răcească preț de câteva minute.
Între timp, se amesteca smântâna, sarea, piperul și usturoiul pisat și se adaugă peste cartofi. Se amesteca bine până când toți cartofii sunt încorporați in smantana.
Se așează în tava un strat de cartofi, un strat de mozzarella rasa, apoi un alt strat de cartofi și se acoperă cu mozzarella din abundență.
Se introduc in cuptor la 180° timp de 20-30 de minute sau până când mozzarella s-a rumenit un pic.