Cartofi în stil grecesc, cu telemea, pătrunjel și lămâie

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

o combinație de gusturi inedite într-o rețetă foarte simplă și rapidă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 1 kg Cartofi
 150 gr Telemea de vacă
 1/2 Lămâie
 2 Ulei de măsline
 Sare
 Oregano
 Cimbru
 Rozmarin
 Pătrunjel

Mod de preparare:

1

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade.

2

Curăță, taie cartofii și amestecă-i cu uleiul și condimentele.

3

Se așează într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.

4

După ce s-au făcut, se pun într-un vas de ceramică, se presară telemeaua mărunțită, amestecată cu pătrunjelul, după care se stropește cu lămâie și se mai pun la cuptor 5 minute.

5

Noi i-am servit cu salată de roșii, ulei de măsline și busuioc.
Poftă bună!

Ingrediente

 1 kg Cartofi
 150 gr Telemea de vacă
 1/2 Lămâie
 2 Ulei de măsline
 Sare
 Oregano
 Cimbru
 Rozmarin
 Pătrunjel

Indicații

1

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade.

2

Curăță, taie cartofii și amestecă-i cu uleiul și condimentele.

3

Se așează într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.

4

După ce s-au făcut, se pun într-un vas de ceramică, se presară telemeaua mărunțită, amestecată cu pătrunjelul, după care se stropește cu lămâie și se mai pun la cuptor 5 minute.

5

Noi i-am servit cu salată de roșii, ulei de măsline și busuioc.
Poftă bună!

Note

Cartofi în stil grecesc, cu telemea, pătrunjel și lămâie