Cartofi la cuptor cu parmezan si patrunjel.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam cartofii de coaja apoi ii spalam in apa rece.
Taiem cartofii in felii de 1 cm grosime, apoi ii lasam sa se usuce pe un prosop de bucatarie.
Intre timp pornim cuptorul la 180˚C si punem pe o tava hartie de copt.
Cand cartofii s-au uscat adaugam condimentele : sare, piper, boia si 10 ml de ulei. Dupa ce amestecam foarte bine punem cartofii in tava. Cartofii nu trebuie sa stea ingramaditi, fiecare trebuie sa aiba locul lui.
Lasam cartofii la cuptor 30 de minute iar cu 2-3 minute inainte de a fii gata, adaugam parmezanul ras si patrunjelul.
Ingrediente
Indicații
Curatam cartofii de coaja apoi ii spalam in apa rece.
Taiem cartofii in felii de 1 cm grosime, apoi ii lasam sa se usuce pe un prosop de bucatarie.
Intre timp pornim cuptorul la 180˚C si punem pe o tava hartie de copt.
Cand cartofii s-au uscat adaugam condimentele : sare, piper, boia si 10 ml de ulei. Dupa ce amestecam foarte bine punem cartofii in tava. Cartofii nu trebuie sa stea ingramaditi, fiecare trebuie sa aiba locul lui.
Lasam cartofii la cuptor 30 de minute iar cu 2-3 minute inainte de a fii gata, adaugam parmezanul ras si patrunjelul.