fbpx

Cartofi noi la cuptor, asezonati cu sare afumata si ierburi de provance

AutorEdvin
DificultateÎncepător

Cei mai buni cartofi noi la cuptor!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 1 kg cartofi noi
 4 ulei de masline
 jumatate de lingurita de usturoi granulat
 jumatate de lingurita de sare afumata
 1 linguriță(e) ierburi de provence

Mod de preparare:

1

Se spala cartofii cu tot cu coaja si se pun intr-o oala cu 2,5 l de apa, la fiert pentru 20 de minute.

2

Dupa cele 20 de minute cartofii se scurg si se pun intr-un bol.

3

Peste cartofi punem uleiul de masline, usturoiul, sarea, ierburile de Provence si amestecam bine.

4

Ii punem intr-o tava si ii bagam la cuptor pentru 40 de minute, la 200 grade C.

Ingrediente

 1 kg cartofi noi
 4 ulei de masline
 jumatate de lingurita de usturoi granulat
 jumatate de lingurita de sare afumata
 1 linguriță(e) ierburi de provence

Direcții

1

Se spala cartofii cu tot cu coaja si se pun intr-o oala cu 2,5 l de apa, la fiert pentru 20 de minute.

2

Dupa cele 20 de minute cartofii se scurg si se pun intr-un bol.

3

Peste cartofi punem uleiul de masline, usturoiul, sarea, ierburile de Provence si amestecam bine.

4

Ii punem intr-o tava si ii bagam la cuptor pentru 40 de minute, la 200 grade C.

Cartofi noi la cuptor, asezonati cu sare afumata si ierburi de provance