Cartofi umpluți cu brânză, bakon și ceapă verde.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm bine cartofii în coajă.
Punem cartofii în coajă, pe tava de copt acoperita cu hârtie pergament.
Coacem cartofii pentru aproximativ 30 de minute, încercăm cu o furculiță și vedem dacă aceștie sunt pătrunși.
Dacă sunt pătrunși, scoatem tava din cuptor si pe rând, decupăm câte un cartof ca să putem scoate cu o lingură, miezul cartofului.
Scoatem miezul cartofilor fără să atinem coaja și îl punem într-un bol.
Peste adăugăm brânza, baconul, ceapa verde mărunțită, sarea și piperul.
Amestecăm până obținem un conținut omogen.
Umplem cartofii și îi băgăm din nou în cuptor pentru aproximativ 10 minute la foc mediu.
Ingrediente
Indicații
Spălăm bine cartofii în coajă.
Punem cartofii în coajă, pe tava de copt acoperita cu hârtie pergament.
Coacem cartofii pentru aproximativ 30 de minute, încercăm cu o furculiță și vedem dacă aceștie sunt pătrunși.
Dacă sunt pătrunși, scoatem tava din cuptor si pe rând, decupăm câte un cartof ca să putem scoate cu o lingură, miezul cartofului.
Scoatem miezul cartofilor fără să atinem coaja și îl punem într-un bol.
Peste adăugăm brânza, baconul, ceapa verde mărunțită, sarea și piperul.
Amestecăm până obținem un conținut omogen.
Umplem cartofii și îi băgăm din nou în cuptor pentru aproximativ 10 minute la foc mediu.