O reteta super buna de cartofi wedges crocanti la exterior si moi la interior.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Incingem cuptorul la 200˚C (cu ventilatie) sau 220˚C (caldura sus-jos).
Spalam bine cartofii. Ii stergem bine apoi ii taiem in 6 – mai intai in 2, apoi fiecare jumatate in 3.
Ii punem intr-un bol incapator, apoi turnam untul (daca folosim), uleiul si otetul, apoi amestcam bine.
Adaugam malaiul, sarea si mirodeniile si amestecam bine asfel incat cartofii sa fie acoperiti bine.
Punem hartie de copt in tava cu care vine aragazul*, apoi distribuim cartofii intr-un singur strat*.
Daca puneti cartofii intr-un vas de yena, sticla termorezistenta sau altfel de vas sau daca ii suprapuneti acestia nu vor capata crusta si se vor.... scofalci.
Puneti-i in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute cu o amestecare dupa 10 minute.
Daca dupa cele 20 de minute vedeti ca nu au crusta, mai lasati-i cateva minute.
Ingrediente
Indicații
Incingem cuptorul la 200˚C (cu ventilatie) sau 220˚C (caldura sus-jos).
Spalam bine cartofii. Ii stergem bine apoi ii taiem in 6 – mai intai in 2, apoi fiecare jumatate in 3.
Ii punem intr-un bol incapator, apoi turnam untul (daca folosim), uleiul si otetul, apoi amestcam bine.
Adaugam malaiul, sarea si mirodeniile si amestecam bine asfel incat cartofii sa fie acoperiti bine.
Punem hartie de copt in tava cu care vine aragazul*, apoi distribuim cartofii intr-un singur strat*.
Daca puneti cartofii intr-un vas de yena, sticla termorezistenta sau altfel de vas sau daca ii suprapuneti acestia nu vor capata crusta si se vor.... scofalci.
Puneti-i in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute cu o amestecare dupa 10 minute.
Daca dupa cele 20 de minute vedeti ca nu au crusta, mai lasati-i cateva minute.