fbpx

Cartofi wedges picanti la cuptor

AutorDeMancare
DificultateÎncepător

Cartofi aromati, crocanti la exterior, moi si pufosi la interior.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 500 g Cartofi albi
 2 linguriță(e) Sare
 2 linguriță(e) Boia dulce
 1 linguriță(e) Fulgi de chilli
 1 cană Apa

Mod de preparare:

1

Pregatiti o baie de apa si sare pentru cartofii bine curatati si taiati felii groase.

Asezati cartofii in apa sarata timp de 15 minute, acestia vor absorbi cantitatea perfecta de sare.

2

Intindeti feliile de cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

3

Presarati boia si fulgi de chilli incercand sa acoperiti cat mai bine feliile de cartofi.

4

Lasati la copt aproximativ o ora:

Primele 10 minute la 250 de grade si apoi la 180.

Astfel ei vor capata o crusta aurie si crocanta la exterior.

Ingrediente

 500 g Cartofi albi
 2 linguriță(e) Sare
 2 linguriță(e) Boia dulce
 1 linguriță(e) Fulgi de chilli
 1 cană Apa

Direcții

1

Pregatiti o baie de apa si sare pentru cartofii bine curatati si taiati felii groase.

Asezati cartofii in apa sarata timp de 15 minute, acestia vor absorbi cantitatea perfecta de sare.

2

Intindeti feliile de cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

3

Presarati boia si fulgi de chilli incercand sa acoperiti cat mai bine feliile de cartofi.

4

Lasati la copt aproximativ o ora:

Primele 10 minute la 250 de grade si apoi la 180.

Astfel ei vor capata o crusta aurie si crocanta la exterior.

Cartofi wedges picanti la cuptor