Cașcaval pane, cartofi prăjiți și salată fresh, gustul copilăriei...
Ingrediente:
Mod de preparare:
Feliăm rotița de cașcaval. Felii de 1 cm grosime.
Batem cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.
În alte doua boluri, punem făina iar separat pesmetul.
Începem prin a lua felia de cașcaval, o acoperim bine cu faină, o ungem cu ou, apoi pesmet, ou, pesmet.
Procedăm la fel și cu celelalte felii de cașcaval.
Făină - ou- pesmet -ou- pesmet
În paralel prăjim cartofii.
După ce am terminat de îmbracat cașcavalul în pesmet, îl ținem pentru o oră în congelator. Acest lucru ajută ca atunci când rumenim cașcavalul, acesta nu iși va modifica forma.
Dupa o oră, prăjim cașcavalul în același ulei încins în care am prăjit cartofii.
Pregătim salata, montăm cele 3 piese pe platoul de servire.
Ingrediente
Indicații
Feliăm rotița de cașcaval. Felii de 1 cm grosime.
Batem cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.
În alte doua boluri, punem făina iar separat pesmetul.
Începem prin a lua felia de cașcaval, o acoperim bine cu faină, o ungem cu ou, apoi pesmet, ou, pesmet.
Procedăm la fel și cu celelalte felii de cașcaval.
Făină - ou- pesmet -ou- pesmet
În paralel prăjim cartofii.
După ce am terminat de îmbracat cașcavalul în pesmet, îl ținem pentru o oră în congelator. Acest lucru ajută ca atunci când rumenim cașcavalul, acesta nu iși va modifica forma.
Dupa o oră, prăjim cașcavalul în același ulei încins în care am prăjit cartofii.
Pregătim salata, montăm cele 3 piese pe platoul de servire.