In Ardeal ceafa de porc îi cea mai bună leguma.
Ingrediente:
1 kg Ceafa de porc
1 Legatura rosamarin proaspat
1 Legatura cimbru proaspat
3 Catie de usturoi
Mod de preparare:
1
Spălaţi bine ceafa, uscaţi-o şi prăjiţi-o o în ulei, pe toate părţile. Scoteţi-o într-un bol, puneţi sare şi piper ,fără zgârcenie peste tot, rosmarinul, cimbrul şi usturoiul tăiet bucăţi şi băgaţi-o într-o pungă. Vidaţi şi lipiţi punga şi băgaţ-o în baia de apă, la 60° Celsius, 24 de ore. Iasă o minunăţie de se topeşte în gură!
Ingrediente
1 kg Ceafa de porc
1 Legatura rosamarin proaspat
1 Legatura cimbru proaspat
3 Catie de usturoi
Indicații
1
Spălaţi bine ceafa, uscaţi-o şi prăjiţi-o o în ulei, pe toate părţile. Scoteţi-o într-un bol, puneţi sare şi piper ,fără zgârcenie peste tot, rosmarinul, cimbrul şi usturoiul tăiet bucăţi şi băgaţi-o într-o pungă. Vidaţi şi lipiţi punga şi băgaţ-o în baia de apă, la 60° Celsius, 24 de ore. Iasă o minunăţie de se topeşte în gură!