Ceafă de porc în vid

AutorDacu
DificultateÎncepător

In Ardeal ceafa de porc îi cea mai bună leguma.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de preparareO ziTimp totalO zi

Ingrediente:

 1 kg Ceafa de porc
 1 Legatura rosamarin proaspat
 1 Legatura cimbru proaspat
 3 Catie de usturoi

Mod de preparare:

1

Spălaţi bine ceafa, uscaţi-o şi prăjiţi-o o în ulei, pe toate părţile. Scoteţi-o într-un bol, puneţi sare şi piper ,fără zgârcenie peste tot, rosmarinul, cimbrul şi usturoiul tăiet bucăţi şi băgaţi-o într-o pungă. Vidaţi şi lipiţi punga şi băgaţ-o în baia de apă, la 60° Celsius, 24 de ore. Iasă o minunăţie de se topeşte în gură!

Ingrediente

 1 kg Ceafa de porc
 1 Legatura rosamarin proaspat
 1 Legatura cimbru proaspat
 3 Catie de usturoi

Indicații

1

Spălaţi bine ceafa, uscaţi-o şi prăjiţi-o o în ulei, pe toate părţile. Scoteţi-o într-un bol, puneţi sare şi piper ,fără zgârcenie peste tot, rosmarinul, cimbrul şi usturoiul tăiet bucăţi şi băgaţi-o într-o pungă. Vidaţi şi lipiţi punga şi băgaţ-o în baia de apă, la 60° Celsius, 24 de ore. Iasă o minunăţie de se topeşte în gură!

Ceafă de porc în vid