Un desert simplu si rapid.

Ingrediente:
 2  oua
 250 gr zahar
 250 ml lapte
 150 ml ulei
 400 gr faina
 1 oz praf de copt 
 2  cacao
Mod de preparare:
1
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, laptele, uleiul, faina, praful de copt si amestecam toate ingredientele bine.

2
1/3 din cantitatea de aluat o amestecam cu cacao. Turnam cele doua compozitii într-o tava de aluminiu si il bagam la cuptorul incins la 180°C.

Ingrediente
 2  oua
 250 gr zahar
 250 ml lapte
 150 ml ulei
 400 gr faina
 1 oz praf de copt 
 2  cacao
Indicații
1
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, laptele, uleiul, faina, praful de copt si amestecam toate ingredientele bine.

2
1/3 din cantitatea de aluat o amestecam cu cacao. Turnam cele doua compozitii într-o tava de aluminiu si il bagam la cuptorul incins la 180°C.

