Prajitura preferata in preajma sarbatorilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem albusurile cu un praf de sare pana se formeaza o spuma tare apoi adaugam treptat zaharul , galbenusurile si faina cate o lingură amestecând cu miscari usoare. Adaugam si uleiul.
Împărțim compozitia in doua parti egale iar una din parti o amestecam cu cacaua.
Pregatim forma de chec pe care o tapetam cu hartie de copt apoi rasturnam aluatul cu cacao si deasupra punem pe cel fara cacao.
Punem la copt in cuptorul incins in prealabil la 180°C aproximativ 15-20 de minute si probam cu scobitoarea.
Se presară cu zahar pudră!
Ingrediente
Indicații
Batem albusurile cu un praf de sare pana se formeaza o spuma tare apoi adaugam treptat zaharul , galbenusurile si faina cate o lingură amestecând cu miscari usoare. Adaugam si uleiul.
Împărțim compozitia in doua parti egale iar una din parti o amestecam cu cacaua.
Pregatim forma de chec pe care o tapetam cu hartie de copt apoi rasturnam aluatul cu cacao si deasupra punem pe cel fara cacao.
Punem la copt in cuptorul incins in prealabil la 180°C aproximativ 15-20 de minute si probam cu scobitoarea.
Se presară cu zahar pudră!