Chec colorat

AutorNeagu Viorel
DificultateÎncepător

Prajitura preferata in preajma sarbatorilor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire40 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 10 Oua
 10 Zahar
 10 Faina
 1 tsp Sare
 50 ml Ulei
 50 gr Cacao
 2 fl oz Zahar pudra

Mod de preparare:

1

Batem albusurile cu un praf de sare pana se formeaza o spuma tare apoi adaugam treptat zaharul , galbenusurile si faina cate o lingură amestecând cu miscari usoare. Adaugam si uleiul.

2

Împărțim compozitia in doua parti egale iar una din parti o amestecam cu cacaua.

3

Pregatim forma de chec pe care o tapetam cu hartie de copt apoi rasturnam aluatul cu cacao si deasupra punem pe cel fara cacao.

4

Punem la copt in cuptorul incins in prealabil la 180°C aproximativ 15-20 de minute si probam cu scobitoarea.

5

Se presară cu zahar pudră!

Ingrediente

 10 Oua
 10 Zahar
 10 Faina
 1 tsp Sare
 50 ml Ulei
 50 gr Cacao
 2 fl oz Zahar pudra

Indicații

1

Batem albusurile cu un praf de sare pana se formeaza o spuma tare apoi adaugam treptat zaharul , galbenusurile si faina cate o lingură amestecând cu miscari usoare. Adaugam si uleiul.

2

Împărțim compozitia in doua parti egale iar una din parti o amestecam cu cacaua.

3

Pregatim forma de chec pe care o tapetam cu hartie de copt apoi rasturnam aluatul cu cacao si deasupra punem pe cel fara cacao.

4

Punem la copt in cuptorul incins in prealabil la 180°C aproximativ 15-20 de minute si probam cu scobitoarea.

5

Se presară cu zahar pudră!

Note

Chec colorat