Un chec foarte ușor de preparat și adoratul celor 3 copii ai mei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer batem ouăle.
Adăugăm zaharul, uleiul, coaja de lămâie, apa minerala și amestecăm foarte bine.
Adăugăm praful de copt, zaharul vanilat, faina și mixam până la omogenizare.
Turnăm 3 sferturi din cantitatea de aluat într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.
În aluatul rămas, adăugăm pudra de cacao și amestecăm.
Turnăm compoziția peste stratul de aluat inițial și facem un model cu ajutorul unei furculițe.
Coacem la temperatura de 175˚C, timp de 35-40 minute.
Ingrediente
Indicații
Cu ajutorul unui mixer batem ouăle.
Adăugăm zaharul, uleiul, coaja de lămâie, apa minerala și amestecăm foarte bine.
Adăugăm praful de copt, zaharul vanilat, faina și mixam până la omogenizare.
Turnăm 3 sferturi din cantitatea de aluat într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.
În aluatul rămas, adăugăm pudra de cacao și amestecăm.
Turnăm compoziția peste stratul de aluat inițial și facem un model cu ajutorul unei furculițe.
Coacem la temperatura de 175˚C, timp de 35-40 minute.