Chec cu apă minerală

Autorghita_elena
DificultateÎncepător

Un chec foarte ușor de preparat și adoratul celor 3 copii ai mei.

ShareSalvează
Randamente12 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 3 ouă
 200 gr zahar
 5 tbsp ulei
 2 tbsp cacao
 1 oz zahăr vanilat
 320 gr făină
 250 ml apă minerală
 1 tsp coajă lămâie

Mod de preparare:

1

Cu ajutorul unui mixer batem ouăle.

2

Adăugăm zaharul, uleiul, coaja de lămâie, apa minerala și amestecăm foarte bine.

3

Adăugăm praful de copt, zaharul vanilat, faina și mixam până la omogenizare.

4

Turnăm 3 sferturi din cantitatea de aluat într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.

5

În aluatul rămas, adăugăm pudra de cacao și amestecăm.

6

Turnăm compoziția peste stratul de aluat inițial și facem un model cu ajutorul unei furculițe.

7

Coacem la temperatura de 175˚C, timp de 35-40 minute.

Ingrediente

 3 ouă
 200 gr zahar
 5 tbsp ulei
 2 tbsp cacao
 1 oz zahăr vanilat
 320 gr făină
 250 ml apă minerală
 1 tsp coajă lămâie

Indicații

1

Cu ajutorul unui mixer batem ouăle.

2

Adăugăm zaharul, uleiul, coaja de lămâie, apa minerala și amestecăm foarte bine.

3

Adăugăm praful de copt, zaharul vanilat, faina și mixam până la omogenizare.

4

Turnăm 3 sferturi din cantitatea de aluat într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.

5

În aluatul rămas, adăugăm pudra de cacao și amestecăm.

6

Turnăm compoziția peste stratul de aluat inițial și facem un model cu ajutorul unei furculițe.

7

Coacem la temperatura de 175˚C, timp de 35-40 minute.

Chec cu apă minerală