Un chec pufos, plin de aromă și ușor de preparat!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam cele doua ouă cu un țel, adăugăm untul, bananele și esența de vanilie.
In alt bol amestecam ingredientele uscate, după care adăugăm cele umede.
Amestecam cu mișcări de jos in sus pana se încorporează făina (nu este nevoie sa fie uniform).
Transferam amestecul in forma de copt unsă cu unt și presurată cu făină.
Coacem in cuptorul preîncălzit , la 180˚C timp de 50-55 minute (testul scobitorii).
Scoatem din cuptor și mai lăsam 10 minute in formă. Checul îl tăiem când e rece!
Ingrediente
Indicații
Amestecam cele doua ouă cu un țel, adăugăm untul, bananele și esența de vanilie.
In alt bol amestecam ingredientele uscate, după care adăugăm cele umede.
Amestecam cu mișcări de jos in sus pana se încorporează făina (nu este nevoie sa fie uniform).
Transferam amestecul in forma de copt unsă cu unt și presurată cu făină.
Coacem in cuptorul preîncălzit , la 180˚C timp de 50-55 minute (testul scobitorii).
Scoatem din cuptor și mai lăsam 10 minute in formă. Checul îl tăiem când e rece!