Checul cu banane este solutia perfecta daca ai in casa banane “prea” coapte sau a caror textura nu iti este pe plac.
Este perfect pentru a fi servit langa cafea sau ca gustare intre mese.
Poti adauga in compozitia lui: nuci, fructe de padure, bucati de ciocolata sau fructe uscate.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se incalzeste cuptorul la 170 grade celsius.
Intr-un vas se strivesc bananele cu o furculita si se amesteca cu tahini.
Intr-un alt vas se mixeaza toate celelalte ingrediente (fara banane si tahini).
Se amesteca amestecurile din ambele vase cu o lingura pana la omogenizare.
Dupa omogenizare se aseaza compozitia formata in tava.
Se pune in cuptor pentru 45 min.
Se lasa la racit inainte de servire.
Ingrediente
Indicații
Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se incalzeste cuptorul la 170 grade celsius.
Intr-un vas se strivesc bananele cu o furculita si se amesteca cu tahini.
Intr-un alt vas se mixeaza toate celelalte ingrediente (fara banane si tahini).
Se amesteca amestecurile din ambele vase cu o lingura pana la omogenizare.
Dupa omogenizare se aseaza compozitia formata in tava.
Se pune in cuptor pentru 45 min.
Se lasa la racit inainte de servire.