Cand aveti putin timp liber trebuie sa incercati acest chec cu ciocolata si alune, merge perfect si in zilele de post :).
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de chec cu hartie de copt sau cu ulei si faina.
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt, plus un praf de sare.
Intr-un bol separat amestecam ingredientele umede. Turnam amestecul lichid peste cel uscat si amestecam bine pana obtinem o compozitie fara cocoloase.
Taiem ciocolata grosier, la fel si alunele si le adaugam in compozitie si amestecam din nou .
Turnam compozitia in tava si coacem checul la 180 de grade timp de 45-50 de minute, pana trece testul scobitorii. Se lasa apoi la racit 1 minut in tava si apoi se scoate din tava cu grija.
Ingrediente
Indicații
Incalzim cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de chec cu hartie de copt sau cu ulei si faina.
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt, plus un praf de sare.
Intr-un bol separat amestecam ingredientele umede. Turnam amestecul lichid peste cel uscat si amestecam bine pana obtinem o compozitie fara cocoloase.
Taiem ciocolata grosier, la fel si alunele si le adaugam in compozitie si amestecam din nou .
Turnam compozitia in tava si coacem checul la 180 de grade timp de 45-50 de minute, pana trece testul scobitorii. Se lasa apoi la racit 1 minut in tava si apoi se scoate din tava cu grija.