Prea multe nu sunt de spus. Un chec delicios cu ciocolata, umed si aromat.❤️
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol se mixeaza cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana se va obtine o crema. Se aduga apoi ouale pe rand, amestecand. Adaugam si esenta de vanilie.
Intr-un vas separat, amestecam toate ingredientele uscate si adaugam si un praf de sare. Amestecul uscat se adauga treptat peste amestecul anterior. Omogenizam bine ingredientele impreuna cu laptele.
La final adaugam cicolotata taiata grosier. Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei de cocos. Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute.
Checul se lasa la racit 10-15 minute in tava iar apoi se scoate cu grija.
** untul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.
** pentru a verifica daca checul este copt, efectuati testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol se mixeaza cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana se va obtine o crema. Se aduga apoi ouale pe rand, amestecand. Adaugam si esenta de vanilie.
Intr-un vas separat, amestecam toate ingredientele uscate si adaugam si un praf de sare. Amestecul uscat se adauga treptat peste amestecul anterior. Omogenizam bine ingredientele impreuna cu laptele.
La final adaugam cicolotata taiata grosier. Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei de cocos. Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute.
Checul se lasa la racit 10-15 minute in tava iar apoi se scoate cu grija.
** untul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.
** pentru a verifica daca checul este copt, efectuati testul scobitorii.