Checul cu faina de migdale si cocos este foarte aromat. Va fi o incantare pt iubitorii de cocos.
Nu contine gluten si are un indice glicemic scazut. Faina de migdale poate fi inlocuita cu cea de caju sau alte nuci (dupa preferinta).
Atat faina de migdale (nuci) cat si cea de cocos de obtine din migdale, respectiv cocos maruntit.
Migdalele se vor marunti fara coaja.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topeste untul de cocos la foc mic
Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)
Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare
Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare
Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou
Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas
Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min
Se topeste untul de cocos la foc mic
Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare
Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor
Se serveste rece
Ingrediente
Indicații
Se topeste untul de cocos la foc mic
Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)
Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare
Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare
Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou
Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas
Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min
Se topeste untul de cocos la foc mic
Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare
Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor
Se serveste rece