fbpx

Chec cu faina de migdale si cocos

AvatarAutorCimbrisor
DificultateIntermediar

Checul cu faina de migdale si cocos este foarte aromat. Va fi o incantare pt iubitorii de cocos.
Nu contine gluten si are un indice glicemic scazut. Faina de migdale poate fi inlocuita cu cea de caju sau alte nuci (dupa preferinta).

Atat faina de migdale (nuci) cat si cea de cocos de obtine din migdale, respectiv cocos maruntit.
Migdalele se vor marunti fara coaja.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total55 mins

Ingrediente:

 170 g Faina migdale
 60 g Faina cocos
 4 Oua
 200 g Unt cocos
 ¼ Pudra vanilie
 100 g Xylitol
Glazura
 2 Ulei cocos
 2 Crema de ciocolata/ Nutella

Mod de preparare:

1

Se topeste untul de cocos la foc mic

2

Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)

3

Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare

4

Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare

5

Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou

6

Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas

7

Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min

Glazura
8

Se topeste untul de cocos la foc mic

9

Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare

10

Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor

11

Se serveste rece

Ingrediente

 170 g Faina migdale
 60 g Faina cocos
 4 Oua
 200 g Unt cocos
 ¼ Pudra vanilie
 100 g Xylitol
Glazura
 2 Ulei cocos
 2 Crema de ciocolata/ Nutella

Direcții

1

Se topeste untul de cocos la foc mic

2

Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)

3

Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare

4

Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare

5

Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou

6

Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas

7

Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min

Glazura
8

Se topeste untul de cocos la foc mic

9

Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare

10

Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor

11

Se serveste rece

Chec cu faina de migdale si cocos