Chec cu faina de migdale si cocos

AutorCimbrisor
DificultateIntermediar

Checul cu faina de migdale si cocos este foarte aromat. Va fi o incantare pt iubitorii de cocos.
Nu contine gluten si are un indice glicemic scazut. Faina de migdale poate fi inlocuita cu cea de caju sau alte nuci (dupa preferinta).

Atat faina de migdale (nuci) cat si cea de cocos de obtine din migdale, respectiv cocos maruntit.
Migdalele se vor marunti fara coaja.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 170 gr Faina migdale
 60 gr Faina cocos
 4 Oua
 200 gr Unt cocos
 ¼ Pudra vanilie
 100 gr Xylitol
Glazura
 2 Ulei cocos
 2 Crema de ciocolata/ Nutella

Mod de preparare:

1

Se topeste untul de cocos la foc mic

2

Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)

3

Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare

4

Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare

5

Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou

6

Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas

7

Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min

Glazura
8

Se topeste untul de cocos la foc mic

9

Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare

10

Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor

11

Se serveste rece

Ingrediente

 170 gr Faina migdale
 60 gr Faina cocos
 4 Oua
 200 gr Unt cocos
 ¼ Pudra vanilie
 100 gr Xylitol
Glazura
 2 Ulei cocos
 2 Crema de ciocolata/ Nutella

Indicații

1

Se topeste untul de cocos la foc mic

2

Se rasneste xylitolul ( ajuta sa se dizolve mai repede)

3

Se amesteca untul topit cu xylitolul si vanilia pana la omogenizare

4

Se adauga faina de cocos si cea de migdale si se amesteca pana la omogenizare

5

Se adauga ouale pe rand, se amesteca compozitia dupa adaugarea fiecarui ou

6

Se tapeteaza un vas cu foaie de copt si se toarna aluatul in vas

7

Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pt 40min

Glazura
8

Se topeste untul de cocos la foc mic

9

Se adauga crema de ciocolata si se amesteca pana la omogenizare

10

Se toarna compozitia obtinuta peste checul proaspat scos din cuptor

11

Se serveste rece

Note

Chec cu faina de migdale si cocos