A ieșit atât de bun încât l-am mai făcut o dată și dacă nu aveam cozonac de sărbători, îl puneam și pe masa de Paști. Sper să încercați și voi ideea asta de chec și să vă placă. Nouă ne-a plăcut așa mult încât ne verificam care și cât mănâncă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm și tăiem merele în cubulețe mici, dăm morcovul pe răzătoare, tocăm mărunt nucile.
Amestecăm 1 pahar iaurt grecesc (150g), 1/2 pahar ulei, 2 pahare zahăr, 3 pahare făină, un praf de sare, 1 praf de copt. După ce am amestecat ingredietele de mai sus, am adăugat o linguriță esență de vanilie, scorțișoară, 1 lingură cacao, 3 mere tăiate cuburi, 2-3 morcovi rași și nucă tăiată mărunt si amestecam totul bine.
Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si coacem checul la foc mediu, aprox 40 minute.
Ingrediente
Indicații
Curățăm și tăiem merele în cubulețe mici, dăm morcovul pe răzătoare, tocăm mărunt nucile.
Amestecăm 1 pahar iaurt grecesc (150g), 1/2 pahar ulei, 2 pahare zahăr, 3 pahare făină, un praf de sare, 1 praf de copt. După ce am amestecat ingredietele de mai sus, am adăugat o linguriță esență de vanilie, scorțișoară, 1 lingură cacao, 3 mere tăiate cuburi, 2-3 morcovi rași și nucă tăiată mărunt si amestecam totul bine.
Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si coacem checul la foc mediu, aprox 40 minute.