Mereu mi-au placut checurile umede si foarte aromate. Checul acesta cu pudra matcha a fost de vis!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu un mixer impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf se sare.
Se adauga apoi uleiul,coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine.
Se amesteca faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul si pudra de matcha. Se aduga peste compozitia umeda si se omogenizeaza.
Albusurile se bat spuma si se adauga treptat in compozitie, cu miscari usoare de jos in sus.
Se incalzeste cuptorul la 180de grade si se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt.
Checul se coace la 180 de grade 30-35 de minute.
Pentru crema, se topeste ciocolata alba si se amesteca cu crema de branza. Daca doriti mai dulce, adaugati zahar pudra sau miere.
Ingrediente
Indicații
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu un mixer impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf se sare.
Se adauga apoi uleiul,coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine.
Se amesteca faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul si pudra de matcha. Se aduga peste compozitia umeda si se omogenizeaza.
Albusurile se bat spuma si se adauga treptat in compozitie, cu miscari usoare de jos in sus.
Se incalzeste cuptorul la 180de grade si se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt.
Checul se coace la 180 de grade 30-35 de minute.
Pentru crema, se topeste ciocolata alba si se amesteca cu crema de branza. Daca doriti mai dulce, adaugati zahar pudra sau miere.