fbpx

Chec cu multa ciocolata si aroma de mandarine

AutorPASOI COOKS
DificultateIntermediar

Cine iubește ciocolata? Un chec de iarna cu aroma subtila de mandarine.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 4 ouă
 5 Zahar
 5 Cacao
 1 tbsp Faina
 4 Unt topit
 1 tsp Praf de copt
 1 Praf de sare
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Coaja si sucul de la o mandarina

Mod de preparare:

1

Separați gălbenușurilede albușuri, bateți albușurile cu zahărul și sarea până când se întăresc. Amestecați cu untul topit gălbenușurile m, coaja și sucul mandarinei și încorporați ușor acest amestec în albușurile de ou, apoi cerneți praful de cacao, făina și praful de copt deasupra (încet), precum și fulgii de ciocolată și amestecati ușor cu o lingură de lemn. Toată această operațiune trebuie făcută cu blândețe pentru a pastra aerul in compozitie.

2

O coc intr-o forma de chec (tapetata cu hartie de copt) pentru aproximativ 45 de minute la 180 de grade. Folosesc testul cu scobitoarea, cand aceasta iese curata, prajitura este gata. O puteti servi alaturi de ceai sau cafea. Este delicioasa.

Ingrediente

 4 ouă
 5 Zahar
 5 Cacao
 1 tbsp Faina
 4 Unt topit
 1 tsp Praf de copt
 1 Praf de sare
 50 gr Fulgi de ciocolata
 Coaja si sucul de la o mandarina

Indicații

1

Separați gălbenușurilede albușuri, bateți albușurile cu zahărul și sarea până când se întăresc. Amestecați cu untul topit gălbenușurile m, coaja și sucul mandarinei și încorporați ușor acest amestec în albușurile de ou, apoi cerneți praful de cacao, făina și praful de copt deasupra (încet), precum și fulgii de ciocolată și amestecati ușor cu o lingură de lemn. Toată această operațiune trebuie făcută cu blândețe pentru a pastra aerul in compozitie.

2

O coc intr-o forma de chec (tapetata cu hartie de copt) pentru aproximativ 45 de minute la 180 de grade. Folosesc testul cu scobitoarea, cand aceasta iese curata, prajitura este gata. O puteti servi alaturi de ceai sau cafea. Este delicioasa.

Chec cu multa ciocolata si aroma de mandarine