Un chec pufos si aromat cu putina nuca, demential. 😁
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separa ouale, albusurile se mixeaza cu praful de sare, pana cand se formeaza o spuma. Se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mai mixeaza pana se topeste zaharul si obtinem o bezea tare si lucioasa.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le adaugam peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.
Adaugam faina treptat si praful de copt si amestecam usor pana se incorporeaza faina. Apoi adaugam si nuca macinata, si omogenizam usor totul.
Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt si adaugam compozitia pe care o introducem la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Ingrediente
Indicații
Se separa ouale, albusurile se mixeaza cu praful de sare, pana cand se formeaza o spuma. Se adauga zaharul, zaharul vaniliat si se mai mixeaza pana se topeste zaharul si obtinem o bezea tare si lucioasa.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le adaugam peste albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.
Adaugam faina treptat si praful de copt si amestecam usor pana se incorporeaza faina. Apoi adaugam si nuca macinata, si omogenizam usor totul.
Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt si adaugam compozitia pe care o introducem la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.