Chec ușor de preparat cu piept de pui și ciuperci.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pieptul de pui crud se dă prin mașina de tocat.
Ceapa, prazul și ciupercile tocate se călesc în puțin ulei, iar la final se adaugă usturoiul tocat mărunt.
Peste pieptul de pui tocat se adaugă ciupercile, prazul și ceapa călite, gogoșarul tăiat mărunt, gălbenușurile de ou, pesmetul și pătrunjelul tocat.
Albușurile se bat spumă și se încorporează cu amestecul menționat anterior.
Amestecul format se pune în forme și se dă la cuptor, 40 minute la foc mic.
Ingrediente
Indicații
Pieptul de pui crud se dă prin mașina de tocat.
Ceapa, prazul și ciupercile tocate se călesc în puțin ulei, iar la final se adaugă usturoiul tocat mărunt.
Peste pieptul de pui tocat se adaugă ciupercile, prazul și ceapa călite, gogoșarul tăiat mărunt, gălbenușurile de ou, pesmetul și pătrunjelul tocat.
Albușurile se bat spumă și se încorporează cu amestecul menționat anterior.
Amestecul format se pune în forme și se dă la cuptor, 40 minute la foc mic.