Chec cu piept de pui și ciuperci

AutorNutriSquare
DificultateIntermediar

Chec ușor de preparat cu piept de pui și ciuperci.

ShareSave
Randamente-2 de porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 650 gr Piept de pui
 78 Ciuperci champignon proaspete
 5 Ouă
 1 Gogoșar în oțet
 2 Cepe
 1 Praz mic
 3 Căței usturoi
 5 Pesmet
 Pătrunjel
 Sare, piper

Mod de preparare:

1

Pieptul de pui crud se dă prin mașina de tocat.

2

Ceapa, prazul și ciupercile tocate se călesc în puțin ulei, iar la final se adaugă usturoiul tocat mărunt.

3

Peste pieptul de pui tocat se adaugă ciupercile, prazul și ceapa călite, gogoșarul tăiat mărunt, gălbenușurile de ou, pesmetul și pătrunjelul tocat.

4

Albușurile se bat spumă și se încorporează cu amestecul menționat anterior.

5

Amestecul format se pune în forme și se dă la cuptor, 40 minute la foc mic.

Ingrediente

 650 gr Piept de pui
 78 Ciuperci champignon proaspete
 5 Ouă
 1 Gogoșar în oțet
 2 Cepe
 1 Praz mic
 3 Căței usturoi
 5 Pesmet
 Pătrunjel
 Sare, piper

Indicații

1

Pieptul de pui crud se dă prin mașina de tocat.

2

Ceapa, prazul și ciupercile tocate se călesc în puțin ulei, iar la final se adaugă usturoiul tocat mărunt.

3

Peste pieptul de pui tocat se adaugă ciupercile, prazul și ceapa călite, gogoșarul tăiat mărunt, gălbenușurile de ou, pesmetul și pătrunjelul tocat.

4

Albușurile se bat spumă și se încorporează cu amestecul menționat anterior.

5

Amestecul format se pune în forme și se dă la cuptor, 40 minute la foc mic.

Note

Chec cu piept de pui și ciuperci