Un chec dulce acrisor, usor de facut si foarte pufos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma cu mixerul sau cu telul, pana se tine tare, apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la dizolvarea acestuia.
Apoi se adauga untul topit si racit, amestecand continuu. Se adauga zeama si coaja de lamaie, apoi faina in ploaie si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 de grade C timp de 30 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii.
Ingrediente
Indicații
Albusurile se bat spuma cu mixerul sau cu telul, pana se tine tare, apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la dizolvarea acestuia.
Apoi se adauga untul topit si racit, amestecand continuu. Se adauga zeama si coaja de lamaie, apoi faina in ploaie si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 de grade C timp de 30 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii.