Un chec foarte aromat si gustos, plin de savoare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem ouale cu un tel si adaugam uleiul de cocos topit si laptele. Amestecam bine ingredientele umede.
Adaugam pe rand pulpa de migdale, zaharul si esentele.
Dupa ce am omogenizat bine compozitia , adaugam faina si praful de copt. La final adaugam si afinele.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o coacem la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aproximativ 40 minute.
Cand checul este aproape gata ne ocupam si de glazura. Topim ciocolata impreuna cu uleiul de cocos pe baie de abur. Cand checul e gata il glazuram.
Ingrediente
Indicații
Batem ouale cu un tel si adaugam uleiul de cocos topit si laptele. Amestecam bine ingredientele umede.
Adaugam pe rand pulpa de migdale, zaharul si esentele.
Dupa ce am omogenizat bine compozitia , adaugam faina si praful de copt. La final adaugam si afinele.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o coacem la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aproximativ 40 minute.
Cand checul este aproape gata ne ocupam si de glazura. Topim ciocolata impreuna cu uleiul de cocos pe baie de abur. Cand checul e gata il glazuram.