Ce ați zice de un chec pufos cu zmeură?
Puteți folosi și alte fructe asemănătoare, însă nouă ne place varianta cu zmeură.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând.
Se adaugă uleiul de cocos și făina (amestecată cu praful de copt) și se integrează ușor în compoziție.
Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat.
Eu am folosit o formă de guguluf și am alternat straturile de compoziție cu zmeură. O parte din zmeură am trecut-o prin făină, o parte am adaugat-o simplă. Pentru că nuca a fost ingredient de ultim moment am măcinat-o și am presărat-o deasupra, amestecând ușor cu o lingurița pentru a nu rămâne la suprafață.
Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-a rumenit ușor deasupra).
Ingrediente
Indicații
Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând.
Se adaugă uleiul de cocos și făina (amestecată cu praful de copt) și se integrează ușor în compoziție.
Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat.
Eu am folosit o formă de guguluf și am alternat straturile de compoziție cu zmeură. O parte din zmeură am trecut-o prin făină, o parte am adaugat-o simplă. Pentru că nuca a fost ingredient de ultim moment am măcinat-o și am presărat-o deasupra, amestecând ușor cu o lingurița pentru a nu rămâne la suprafață.
Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-a rumenit ușor deasupra).