Chec pufos cu zmeură

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Ce ați zice de un chec pufos cu zmeură?
Puteți folosi și alte fructe asemănătoare, însă nouă ne place varianta cu zmeură.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 5 Ouă
 6 tbsp Făină
 5 gr Praf de copt
 2 tbsp Ulei de cocos
 150 gr Zmeură
 3 Banane
 1 Ceașcă de nuci

Mod de preparare:

1

Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând.

2

Se adaugă uleiul de cocos și făina (amestecată cu praful de copt) și se integrează ușor în compoziție.

3

Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat.

4

Eu am folosit o formă de guguluf și am alternat straturile de compoziție cu zmeură. O parte din zmeură am trecut-o prin făină, o parte am adaugat-o simplă. Pentru că nuca a fost ingredient de ultim moment am măcinat-o și am presărat-o deasupra, amestecând ușor cu o lingurița pentru a nu rămâne la suprafață.

5

Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-a rumenit ușor deasupra).

Ingrediente

 5 Ouă
 6 tbsp Făină
 5 gr Praf de copt
 2 tbsp Ulei de cocos
 150 gr Zmeură
 3 Banane
 1 Ceașcă de nuci

Indicații

1

Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând.

2

Se adaugă uleiul de cocos și făina (amestecată cu praful de copt) și se integrează ușor în compoziție.

3

Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat.

4

Eu am folosit o formă de guguluf și am alternat straturile de compoziție cu zmeură. O parte din zmeură am trecut-o prin făină, o parte am adaugat-o simplă. Pentru că nuca a fost ingredient de ultim moment am măcinat-o și am presărat-o deasupra, amestecând ușor cu o lingurița pentru a nu rămâne la suprafață.

5

Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-a rumenit ușor deasupra).

Chec pufos cu zmeură