Cheescake cu ciocolata alba si ciocolata neagra

AutorPucca
DificultateÎncepător

Pentru iubitorii de ciocolata.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire40 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 250 gr biscuiti
 100 gr unt
 400 gr crema de branza
 200 gr mascarpone
 225 gr ciocolata alba
 225 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

1

Pregatim o tava, cu pereti detasabili, pe care o tapetam cu unt.

2

Dam biscuitii prin blender si adaugam untul topit. Amestecam bine si intindem compozitia obtinuta in forma. O punem la frigider si ne pregatim de crema.

Pregatirea cremei :
3

Intr-un castron incapator punem crema de branza si crema de mascarpone. Le amestecam cu mixerul si separam compozitia in doua parti egale.

4

Topim 200g de ciocolata alba si 200g de ciocolata neagra in vase separate.

5

Adaugam ciocolata alba peste o parte din crema, ciocolata neagra peste cealalta parte din crema si le amestecam bine, pe rand.

6

Pentru a obtine modelul din poza, turnati peste blat ambele boluri cu crema in acelasi timp - acestea se vor intre-patrunde la mijloc.
In cazul in care nu aveti ajutor, fiti inventivi: puteti folosi o rigla pentru a delimita tava in doua parti egale.

7

Exista si varianta de a turna crema de ciocolata alba in prima faza, o lasati la frigider 20 de minute dupa care turnati deasupra crema de ciocolata neagra.

8

Ornati cheescake - ul, dupa preferinta, cu cele 50g (ramase) de ciocolata alba si neagra.

Ingrediente

 250 gr biscuiti
 100 gr unt
 400 gr crema de branza
 200 gr mascarpone
 225 gr ciocolata alba
 225 gr ciocolata neagra

Indicații

1

Pregatim o tava, cu pereti detasabili, pe care o tapetam cu unt.

2

Dam biscuitii prin blender si adaugam untul topit. Amestecam bine si intindem compozitia obtinuta in forma. O punem la frigider si ne pregatim de crema.

Pregatirea cremei :
3

Intr-un castron incapator punem crema de branza si crema de mascarpone. Le amestecam cu mixerul si separam compozitia in doua parti egale.

4

Topim 200g de ciocolata alba si 200g de ciocolata neagra in vase separate.

5

Adaugam ciocolata alba peste o parte din crema, ciocolata neagra peste cealalta parte din crema si le amestecam bine, pe rand.

6

Pentru a obtine modelul din poza, turnati peste blat ambele boluri cu crema in acelasi timp - acestea se vor intre-patrunde la mijloc.
In cazul in care nu aveti ajutor, fiti inventivi: puteti folosi o rigla pentru a delimita tava in doua parti egale.

7

Exista si varianta de a turna crema de ciocolata alba in prima faza, o lasati la frigider 20 de minute dupa care turnati deasupra crema de ciocolata neagra.

8

Ornati cheescake - ul, dupa preferinta, cu cele 50g (ramase) de ciocolata alba si neagra.

Cheescake cu ciocolata alba si ciocolata neagra