fbpx

Cheescake cu ciocolata alba si ciocolata neagra

AutorPucca
DificultateÎncepător

Pentru iubitorii de ciocolata.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare40 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 250 g biscuiti
 100 g unt
 400 g crema de branza
 200 g mascarpone
 225 g ciocolata alba
 225 g ciocolata neagra

Mod de preparare:

1

Pregatim o tava, cu pereti detasabili, pe care o tapetam cu unt.

2

Dam biscuitii prin blender si adaugam untul topit. Amestecam bine si intindem compozitia obtinuta in forma. O punem la frigider si ne pregatim de crema.

Pregatirea cremei :
3

Intr-un castron incapator punem crema de branza si crema de mascarpone. Le amestecam cu mixerul si separam compozitia in doua parti egale.

4

Topim 200g de ciocolata alba si 200g de ciocolata neagra in vase separate.

5

Adaugam ciocolata alba peste o parte din crema, ciocolata neagra peste cealalta parte din crema si le amestecam bine, pe rand.

6

Pentru a obtine modelul din poza, turnati peste blat ambele boluri cu crema in acelasi timp - acestea se vor intre-patrunde la mijloc.
In cazul in care nu aveti ajutor, fiti inventivi: puteti folosi o rigla pentru a delimita tava in doua parti egale.

7

Exista si varianta de a turna crema de ciocolata alba in prima faza, o lasati la frigider 20 de minute dupa care turnati deasupra crema de ciocolata neagra.

8

Ornati cheescake - ul, dupa preferinta, cu cele 50g (ramase) de ciocolata alba si neagra.

Ingrediente

 250 g biscuiti
 100 g unt
 400 g crema de branza
 200 g mascarpone
 225 g ciocolata alba
 225 g ciocolata neagra

Direcții

1

Pregatim o tava, cu pereti detasabili, pe care o tapetam cu unt.

2

Dam biscuitii prin blender si adaugam untul topit. Amestecam bine si intindem compozitia obtinuta in forma. O punem la frigider si ne pregatim de crema.

Pregatirea cremei :
3

Intr-un castron incapator punem crema de branza si crema de mascarpone. Le amestecam cu mixerul si separam compozitia in doua parti egale.

4

Topim 200g de ciocolata alba si 200g de ciocolata neagra in vase separate.

5

Adaugam ciocolata alba peste o parte din crema, ciocolata neagra peste cealalta parte din crema si le amestecam bine, pe rand.

6

Pentru a obtine modelul din poza, turnati peste blat ambele boluri cu crema in acelasi timp - acestea se vor intre-patrunde la mijloc.
In cazul in care nu aveti ajutor, fiti inventivi: puteti folosi o rigla pentru a delimita tava in doua parti egale.

7

Exista si varianta de a turna crema de ciocolata alba in prima faza, o lasati la frigider 20 de minute dupa care turnati deasupra crema de ciocolata neagra.

8

Ornati cheescake - ul, dupa preferinta, cu cele 50g (ramase) de ciocolata alba si neagra.

Cheescake cu ciocolata alba si ciocolata neagra