Cheesecake clasic

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Denumirea nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecakeului astuia chiar dureaza 9 minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii cel mai rapid cheesecake pe care il poti pregati in casa!

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 1 kg branza de vaci
 5 oua
 200 gr zahar
 2 plicuri pudding de vanilie
 1 lamaie

Mod de preparare:

1

Pune toate ingredientele pentru cheesecake intr-un castron si mixeaza-le bine, pana obtii un aluat omogen, dens, dar care curge.

2

Toarna aluatul de cheesecake intr-o forma cu pereti detasabili unsa cu putin unt si tapetata cu zahar. Da tava la cuptor pentru ~1 ora, pana cand prajitura devine aurie.

3

Dupa ce a copt si l-ai lasat la rece, desprinde cheesecakeul de margini usor, cu un cutit, apoi scoate peretii laterali ai tavii.

4

Bate frisca cu zaharul si zaharul vanilat, iar daca e cazul adauga si un intaritor de frisca. Intinde frisca pe toata partea superioara a cheesecakeului, apoi pune cateva linguri de dulceata acrisoara in centru.

Ingrediente

 1 kg branza de vaci
 5 oua
 200 gr zahar
 2 plicuri pudding de vanilie
 1 lamaie

Indicații

1

Pune toate ingredientele pentru cheesecake intr-un castron si mixeaza-le bine, pana obtii un aluat omogen, dens, dar care curge.

2

Toarna aluatul de cheesecake intr-o forma cu pereti detasabili unsa cu putin unt si tapetata cu zahar. Da tava la cuptor pentru ~1 ora, pana cand prajitura devine aurie.

3

Dupa ce a copt si l-ai lasat la rece, desprinde cheesecakeul de margini usor, cu un cutit, apoi scoate peretii laterali ai tavii.

4

Bate frisca cu zaharul si zaharul vanilat, iar daca e cazul adauga si un intaritor de frisca. Intinde frisca pe toata partea superioara a cheesecakeului, apoi pune cateva linguri de dulceata acrisoara in centru.

Cheesecake clasic