Cheesecake racoros cu căpșune.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se sfarmă biscuiții foarte bine și apoi se amesteca cu untul topit. Compoziția va avea textura nisipului ud. Se pune compoziția în tava și se presează bine cu o lingura.
Gelatina se pune la înmuiat în apa rece. Se lasă 10 minute.
Apoi se amesteca cu 200 grame smântână lichida și se va tine putin la baie- marine.
Restul de smântână se amesteca cu brânză mascarpone. Apoi vom adaugă 3/4 din gelatina și 200 grame ciocolata alba topita.
Vom turna primul strat de crema (cam 3/4 din compoziție).
Căpșunii îi mixam în blender . Adăugăm zeama de lămâie. Amestecam restul de gelatina cu căpșunile zdrobite, apoi adăugăm compoziția peste restul de crema. Punem crema de căpșune in tava. Lăsăm tava la frigider pentru 3 ore.
Topim o ciocolata alba la baie-marine. Tăiem căpșunile în jumătăți și apoi le inmuiem in ciocolata alba, topita. Pe mijloc se adaugă ouțe de ciocolata alba.
Ingrediente
Indicații
Se sfarmă biscuiții foarte bine și apoi se amesteca cu untul topit. Compoziția va avea textura nisipului ud. Se pune compoziția în tava și se presează bine cu o lingura.
Gelatina se pune la înmuiat în apa rece. Se lasă 10 minute.
Apoi se amesteca cu 200 grame smântână lichida și se va tine putin la baie- marine.
Restul de smântână se amesteca cu brânză mascarpone. Apoi vom adaugă 3/4 din gelatina și 200 grame ciocolata alba topita.
Vom turna primul strat de crema (cam 3/4 din compoziție).
Căpșunii îi mixam în blender . Adăugăm zeama de lămâie. Amestecam restul de gelatina cu căpșunile zdrobite, apoi adăugăm compoziția peste restul de crema. Punem crema de căpșune in tava. Lăsăm tava la frigider pentru 3 ore.
Topim o ciocolata alba la baie-marine. Tăiem căpșunile în jumătăți și apoi le inmuiem in ciocolata alba, topita. Pe mijloc se adaugă ouțe de ciocolata alba.