Cheesecake babyfriendly

AutorBEBEVICTORMANANCA
DificultateIntermediar

O reteta de tort potrivita pt copilasii care nu au zahar in lista de ingrediente a preparatelor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 150 gr biscuiti digestivi de casa
 60 gr unt topit
 300 gr crema de branza
 2 oua
 3 dulceata pere fara zahar
 1 tbsp faina

Mod de preparare:

1

Se zdrobesc biscutii cu untul topit. Se formeaza blat apasand bine si uniform in tava cu fund detasabil. Se da la frigider. Tava mea e de 18 cm

2

Cat timp blatul sta la frigider combinam intr-un vas toate celelalte ingrediente si amestecam bine cu un tel, astfel incat sa nu se formeze cocoloase.

3

Scoatem tava cu blatul din frigider, ii invelim tot exteriorul in folie de staniol, evitand scurgere de grasime la momentul coacerii si turnam compozitia rezultata.

4

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

5

In cuptor vom pune o tava mare(am folosit tava de la aragaz cu 3-4 cm de apa in ea. Acolo, in apa, vom pune tava cu cheesecake (inca un motiv pentru care invelim in staniol).

6

Cand cuptorul e incalzit, introducem cheesecakeul si coacem 1 ora.

7

Pas optional: Pt decorul care seamana cu un caramel, am folosit o combinatie de unt de arahide, carob, sirop curmale si ulei de cocos topit, obtinand un sos care a putut fi intins in linii. Apoi am ornat cu fructe.

Ingrediente

 150 gr biscuiti digestivi de casa
 60 gr unt topit
 300 gr crema de branza
 2 oua
 3 dulceata pere fara zahar
 1 tbsp faina

Indicații

1

Se zdrobesc biscutii cu untul topit. Se formeaza blat apasand bine si uniform in tava cu fund detasabil. Se da la frigider. Tava mea e de 18 cm

2

Cat timp blatul sta la frigider combinam intr-un vas toate celelalte ingrediente si amestecam bine cu un tel, astfel incat sa nu se formeze cocoloase.

3

Scoatem tava cu blatul din frigider, ii invelim tot exteriorul in folie de staniol, evitand scurgere de grasime la momentul coacerii si turnam compozitia rezultata.

4

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

5

In cuptor vom pune o tava mare(am folosit tava de la aragaz cu 3-4 cm de apa in ea. Acolo, in apa, vom pune tava cu cheesecake (inca un motiv pentru care invelim in staniol).

6

Cand cuptorul e incalzit, introducem cheesecakeul si coacem 1 ora.

7

Pas optional: Pt decorul care seamana cu un caramel, am folosit o combinatie de unt de arahide, carob, sirop curmale si ulei de cocos topit, obtinand un sos care a putut fi intins in linii. Apoi am ornat cu fructe.

Cheesecake babyfriendly