Acest cheesecake copt este un desert cu o aroma fina si delicata, care va fi o incantare pentru toti cei care iubesc acest tip de prajitura si nu numai.
Cu un blat subtire de biscuiti si garnisit cu dulceata de afine, acest desert este menit sa fie savurat in orice circumstanta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui robot, maruntiti biscuitii pana capata aspectul pesmetului.
Peste ei, adaugati untul topit, amestecati si transferati compozitia intr-o tava cu diametrul de 20 cm.
Presati compozitia in tava cu ajutorul unei linguri si apoi puneti tava la cuptor pentru 15 minute, la 180 C.
Scoateti tava din cuptor si lasati blatul sa se raceasca.
Intr-un bol mare, mixati crema de branza pana cand aceasta devine fina.
Peste ea adaugati zaharul, amidonul si sarea si continuati sa mixati.
Incorporati apoi ouale, unul cate unul, iar la final adaugati vanilia, coaja de lamaie si smantana.
Continuati sa mixati la treapta inferioara pana cand compozitia capata o consistenta cremoasa.
Adaugati crema din branza peste blatul din biscuiti si puneti tava in cuptor la 150 C, pentru 44-55 de minute.
Dupa ce a trecut timpul, opriti cuptorul si lasati tava acolo pentru inca o ora.
Scoateti tava din cuptor si taiati desertul. Serviti-l cu dulceata de afine.
Ingrediente
Indicații
Cu ajutorul unui robot, maruntiti biscuitii pana capata aspectul pesmetului.
Peste ei, adaugati untul topit, amestecati si transferati compozitia intr-o tava cu diametrul de 20 cm.
Presati compozitia in tava cu ajutorul unei linguri si apoi puneti tava la cuptor pentru 15 minute, la 180 C.
Scoateti tava din cuptor si lasati blatul sa se raceasca.
Intr-un bol mare, mixati crema de branza pana cand aceasta devine fina.
Peste ea adaugati zaharul, amidonul si sarea si continuati sa mixati.
Incorporati apoi ouale, unul cate unul, iar la final adaugati vanilia, coaja de lamaie si smantana.
Continuati sa mixati la treapta inferioara pana cand compozitia capata o consistenta cremoasa.
Adaugati crema din branza peste blatul din biscuiti si puneti tava in cuptor la 150 C, pentru 44-55 de minute.
Dupa ce a trecut timpul, opriti cuptorul si lasati tava acolo pentru inca o ora.
Scoateti tava din cuptor si taiati desertul. Serviti-l cu dulceata de afine.