Cheesecake cu branza proaspata de vaci si stafide

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Un cheesecake rapid si delicios!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 1 kg branza proaspata de vaci
 200 gr zahar
 9 oua
 400 gr smantana
 200 gr unt
 6 gris
 6 faina
 250 gr stafide
 10 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.

2

Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.

3

Adaugam untul (la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.

4

Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru il facem si cu grisul.

5

La final adaugam smantana si stafidele.

6

Intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detaseaza si cheesecake-ul se scoate din tava abia dupa ce s-a racit complet.

Ingrediente

 1 kg branza proaspata de vaci
 200 gr zahar
 9 oua
 400 gr smantana
 200 gr unt
 6 gris
 6 faina
 250 gr stafide
 10 ml esenta de vanilie

Indicații

1

Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.

2

Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.

3

Adaugam untul (la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.

4

Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru il facem si cu grisul.

5

La final adaugam smantana si stafidele.

6

Intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detaseaza si cheesecake-ul se scoate din tava abia dupa ce s-a racit complet.

Cheesecake cu branza proaspata de vaci si stafide