Un cheesecake rapid si delicios!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.
Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.
Adaugam untul (la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.
Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru il facem si cu grisul.
La final adaugam smantana si stafidele.
Intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detaseaza si cheesecake-ul se scoate din tava abia dupa ce s-a racit complet.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.
Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.
Adaugam untul (la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.
Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru il facem si cu grisul.
La final adaugam smantana si stafidele.
Intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detaseaza si cheesecake-ul se scoate din tava abia dupa ce s-a racit complet.