Cheesecake cu ciocolata si fructe de pădure

AutorAndra
DificultateÎncepător

Acest cheesecake este un desert ideal, este simplu de făcut, răcoros și foarte foarte gustos. Combinația dintre ciocolată și fructe de pădure e o combinație care niciodată nu poate da greș.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire40 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 40 minute

Ingrediente:

Blat
 250 gr Biscuiți digestivi
 100 gr Unt topit
Umplutură
 800 gr Cremă de brânză
 400 gr Fructe de pădure
 250 gr Ciocolată
 30 gr Gelatina
 150 gr Zahar

Mod de preparare:

Blat
1

Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu untul topit, după care se adaugă în tavă și se lasă la rece

Umplutură
2

Pentru crema de ciocolata se amesteca crema de brânză cu ciocolata topita la Bain marie, după care se adaugă 15 gelatina hidratata in aproximativ 50 ml de apă sau lapte. Fructele de pădure se fac piure și se dau printr-o sită pentru a scoate doar pulpa și a lăsa semințele. Se amesteca piureul de fructe cu crema de brânză, zahărul și 15 gelatina hidratata in 50 ml de lapte.

Montaj
3

Se toarnă stratul de ciocolată peste blatul de biscuiți după care cel de fructe de pădure. Se ornează și se lasă la rece minim 3 ore, de preferat fiind peste noapte.

Ingrediente

Blat
 250 gr Biscuiți digestivi
 100 gr Unt topit
Umplutură
 800 gr Cremă de brânză
 400 gr Fructe de pădure
 250 gr Ciocolată
 30 gr Gelatina
 150 gr Zahar

Indicații

Blat
1

Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu untul topit, după care se adaugă în tavă și se lasă la rece

Umplutură
2

Pentru crema de ciocolata se amesteca crema de brânză cu ciocolata topita la Bain marie, după care se adaugă 15 gelatina hidratata in aproximativ 50 ml de apă sau lapte. Fructele de pădure se fac piure și se dau printr-o sită pentru a scoate doar pulpa și a lăsa semințele. Se amesteca piureul de fructe cu crema de brânză, zahărul și 15 gelatina hidratata in 50 ml de lapte.

Montaj
3

Se toarnă stratul de ciocolată peste blatul de biscuiți după care cel de fructe de pădure. Se ornează și se lasă la rece minim 3 ore, de preferat fiind peste noapte.

Cheesecake cu ciocolata si fructe de pădure