Acest cheesecake este un desert ideal, este simplu de făcut, răcoros și foarte foarte gustos. Combinația dintre ciocolată și fructe de pădure e o combinație care niciodată nu poate da greș.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu untul topit, după care se adaugă în tavă și se lasă la rece
Pentru crema de ciocolata se amesteca crema de brânză cu ciocolata topita la Bain marie, după care se adaugă 15 gelatina hidratata in aproximativ 50 ml de apă sau lapte. Fructele de pădure se fac piure și se dau printr-o sită pentru a scoate doar pulpa și a lăsa semințele. Se amesteca piureul de fructe cu crema de brânză, zahărul și 15 gelatina hidratata in 50 ml de lapte.
Se toarnă stratul de ciocolată peste blatul de biscuiți după care cel de fructe de pădure. Se ornează și se lasă la rece minim 3 ore, de preferat fiind peste noapte.
Ingrediente
Indicații
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu untul topit, după care se adaugă în tavă și se lasă la rece
Pentru crema de ciocolata se amesteca crema de brânză cu ciocolata topita la Bain marie, după care se adaugă 15 gelatina hidratata in aproximativ 50 ml de apă sau lapte. Fructele de pădure se fac piure și se dau printr-o sită pentru a scoate doar pulpa și a lăsa semințele. Se amesteca piureul de fructe cu crema de brânză, zahărul și 15 gelatina hidratata in 50 ml de lapte.
Se toarnă stratul de ciocolată peste blatul de biscuiți după care cel de fructe de pădure. Se ornează și se lasă la rece minim 3 ore, de preferat fiind peste noapte.