Ce ziceți de un cheesecake cu cocos și ananas, un desert fresh și simplu de făcut? Eu una zic că e musai de încercat, e super gustos și sigur e un desert pe placul tuturor, in special a iubitorilor de cocos .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am mărunțit biscuiții și i-am amestecat cu fulgii de cocos și untul topit.
I-am așezat într-o tavă și am dat tava la frigider cât m-am ocupat de cremă.
Am amestecat crema de brânză cu partea solida a conservei de lapte de cocos și zahărul.
Peste am adăugat gelatina hidratata in lapte, am adăugat și ananasul tăiat cubulețe și am amestecat până când ananasul s-a încorporat în cremă.
Am adăugat crema peste blatul de biscuiți și am lăsat la frigider peste noapte.
Am decorat cu fructe proaspete si bomboane de ciocolata insa puteti opta pentru orice decor doriti.
Ingrediente
Indicații
Am mărunțit biscuiții și i-am amestecat cu fulgii de cocos și untul topit.
I-am așezat într-o tavă și am dat tava la frigider cât m-am ocupat de cremă.
Am amestecat crema de brânză cu partea solida a conservei de lapte de cocos și zahărul.
Peste am adăugat gelatina hidratata in lapte, am adăugat și ananasul tăiat cubulețe și am amestecat până când ananasul s-a încorporat în cremă.
Am adăugat crema peste blatul de biscuiți și am lăsat la frigider peste noapte.
Am decorat cu fructe proaspete si bomboane de ciocolata insa puteti opta pentru orice decor doriti.