Cheesecake cu iaurt cremos

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Un cheesecake cremos si delicios!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire2 oreTimp de preparare20 minuteTimp total2 ore 20 minute

Ingrediente:

 50 gr unt
 200 gr biscuiti digestivi
 400 ml iaurt cremos
 100 gr zahar
 1 tbsp faina
 3 oua
 200 gr crema de branza

Mod de preparare:

1

Se preincalzeste cuptorul la 170°C. Se topeste untul.

2

Se zdrobesc biscuitii marunt, se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.

3

Se pun biscuitii in forme mici de tort si se preseaza bine pe toata suprafata.

4

Formele se baga in cuptor pentru 10 minute.

5

Intr-un castron se pune crema de branza, apoi se adauga iaurtul si zaharul. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga ouale pe rand (se incorporeaza fiecare), apoi se adauga faina. Se amesteca pana cand crema devine omogena (in jur de 1 minut).

6

Se toarna crema in formele mici de tort, peste crusta de biscuiti si apoi se baga din nou in cuptor, de data aceasta la 160°C, pentru 20-25 de minute.

7

Cheesecake-ul e gata atunci cand pe margine e usor rumenit, dar in mijloc e inca usor moale.

8

Se lasa formele in cuptorul oprit, cu usa inchisa timp de 10 de minute. Apoi se intredeschide usa si se lasa prajitura in cuptor pana se raceste complet.

9

Inainte de a fi servit, cheesecake-ul se tine la frigider cateva ore, ideal peste noapte. L-am decorat cu coacaze rosii, afine, smochine, lime, caramel sarat, gem de capsune cu ardei chili. Enjoy!

Ingrediente

 50 gr unt
 200 gr biscuiti digestivi
 400 ml iaurt cremos
 100 gr zahar
 1 tbsp faina
 3 oua
 200 gr crema de branza

Indicații

1

Se preincalzeste cuptorul la 170°C. Se topeste untul.

2

Se zdrobesc biscuitii marunt, se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.

3

Se pun biscuitii in forme mici de tort si se preseaza bine pe toata suprafata.

4

Formele se baga in cuptor pentru 10 minute.

5

Intr-un castron se pune crema de branza, apoi se adauga iaurtul si zaharul. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga ouale pe rand (se incorporeaza fiecare), apoi se adauga faina. Se amesteca pana cand crema devine omogena (in jur de 1 minut).

6

Se toarna crema in formele mici de tort, peste crusta de biscuiti si apoi se baga din nou in cuptor, de data aceasta la 160°C, pentru 20-25 de minute.

7

Cheesecake-ul e gata atunci cand pe margine e usor rumenit, dar in mijloc e inca usor moale.

8

Se lasa formele in cuptorul oprit, cu usa inchisa timp de 10 de minute. Apoi se intredeschide usa si se lasa prajitura in cuptor pana se raceste complet.

9

Inainte de a fi servit, cheesecake-ul se tine la frigider cateva ore, ideal peste noapte. L-am decorat cu coacaze rosii, afine, smochine, lime, caramel sarat, gem de capsune cu ardei chili. Enjoy!

Note

Cheesecake cu iaurt cremos