Cheesecake cu iaurt si mure

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Un cheesecake foarte racoros si aromat. O metoda buna de a salva murele ofilite sau iaurturile incepute. Puteti inlocui biscuitii oreo cu biscuiti facuti in casa sau cu o alternativa mai sanatoasa pentru a obtine un desert baby Friendly.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 20 minute

Ingrediente:

 220 gr Biscuiti oreo
 200 gr Iaurt
 100 gr Crema de branza
 150 gr Mure
 1 tbsp Miere
 50 gr Unt
 1 oz Gelatina

Mod de preparare:

1

Se zdrobesc biscuitii marunt, se aduga untul topit si se amesteca pana se omogenizeaza. Se pun biscuitii intr-o tava cu peretii detasabili, de preferat de 18cm si se preseaza bine pe toata suprafata.

2

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu crema de branza si mierea. Murele se dau prin blender pana devin un “ sos “ iar apoi se adauga in amestecul de iaurt.

3

Gelatina se dizolva conform instructiunilor de pe amalaj si se adauga peste compozitie.

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se lasa la rece cel putin 2h.

Ingrediente

 220 gr Biscuiti oreo
 200 gr Iaurt
 100 gr Crema de branza
 150 gr Mure
 1 tbsp Miere
 50 gr Unt
 1 oz Gelatina

Indicații

1

Se zdrobesc biscuitii marunt, se aduga untul topit si se amesteca pana se omogenizeaza. Se pun biscuitii intr-o tava cu peretii detasabili, de preferat de 18cm si se preseaza bine pe toata suprafata.

2

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu crema de branza si mierea. Murele se dau prin blender pana devin un “ sos “ iar apoi se adauga in amestecul de iaurt.

3

Gelatina se dizolva conform instructiunilor de pe amalaj si se adauga peste compozitie.

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se lasa la rece cel putin 2h.

Cheesecake cu iaurt si mure