Acest cheesecake cu mango este un desert racoritor, cu o textura fina care poate fi savurat in orice moment.
Blatul de biscuiti, combinat cu crema de branza si topping-ul din mango da nastere unei prajituri delicioase, pregatita sa faca impresie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Faramitati biscuitii intr-un bol si peste ei adaugati untul topit.
Adaugati compozitia intr-o tava cu diametrul de 20 de cm si, cu ajutorul unui pahar, nivelati compozitia. Tava va merge la frigider pana cand crema va fi gata.
Hidratati gelatina conform instructiunilor de pe plic.
Intr-un bol, amestecati crema de branza, smantana pentru frisca si zaharul pudra si mixati pana cand compozitia capata o textura cremoasa si consistenta.
Topiti gelatina pe baie de aburi si lasati-o aproximativ 1-2 minute sa se raceasca astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
Adaugati gelatina peste crema obtinuta anterior si amestecati cu miscari usoare astfel incat gelatina sa fie distribuita uniform.
Adaugati cubuletele de mango in crema si amestecati usor.
Transferati crema in tava, peste blatul de biscutiti si puneti tava la frigider pentru aproximativ 3 ore.
Hidratati gelatina conform instructiunilor de pe plic.
Puneti pulpa de mango intr-un blender si pasati-o pana cand capata consistenta unui piure. Mango trebuie sa fie foarte copt pentru a putea obtine un jeleu gustos.
Intr-o cratita adaugati apa, zaharul si piureul de mango si puneti pe foc.
Lasati pe foc pana se dizolva zaharul, dar aveti grija ca amestecul sa nu dea in clocot.
Topiti gelatina pe baie de aburi si lasati-o aproximativ 1-2 minute sa se raceasca astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
Dupa ce ati luat vasul de pe foc, adaugati gelatina, amestecati si lasati jeleul de mango sa ajunga la temperatura camerei.
Apoi, adaugati jeleul de mango in tava, peste crema de branza, si puneti din nou tava la frigider, lasand-o cateva ore pana se intareste jeleul.
Ingrediente
Indicații
Faramitati biscuitii intr-un bol si peste ei adaugati untul topit.
Adaugati compozitia intr-o tava cu diametrul de 20 de cm si, cu ajutorul unui pahar, nivelati compozitia. Tava va merge la frigider pana cand crema va fi gata.
Hidratati gelatina conform instructiunilor de pe plic.
Intr-un bol, amestecati crema de branza, smantana pentru frisca si zaharul pudra si mixati pana cand compozitia capata o textura cremoasa si consistenta.
Topiti gelatina pe baie de aburi si lasati-o aproximativ 1-2 minute sa se raceasca astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
Adaugati gelatina peste crema obtinuta anterior si amestecati cu miscari usoare astfel incat gelatina sa fie distribuita uniform.
Adaugati cubuletele de mango in crema si amestecati usor.
Transferati crema in tava, peste blatul de biscutiti si puneti tava la frigider pentru aproximativ 3 ore.
Hidratati gelatina conform instructiunilor de pe plic.
Puneti pulpa de mango intr-un blender si pasati-o pana cand capata consistenta unui piure. Mango trebuie sa fie foarte copt pentru a putea obtine un jeleu gustos.
Intr-o cratita adaugati apa, zaharul si piureul de mango si puneti pe foc.
Lasati pe foc pana se dizolva zaharul, dar aveti grija ca amestecul sa nu dea in clocot.
Topiti gelatina pe baie de aburi si lasati-o aproximativ 1-2 minute sa se raceasca astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
Dupa ce ati luat vasul de pe foc, adaugati gelatina, amestecati si lasati jeleul de mango sa ajunga la temperatura camerei.
Apoi, adaugati jeleul de mango in tava, peste crema de branza, si puneti din nou tava la frigider, lasand-o cateva ore pana se intareste jeleul.