Un cheesecake dulce acrișor, este foarte cremos și delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu nuca măcinată și untul topit.
Punem amestecul în tava tapetată cu puțin unt, hârtie de copt și aplatizăm bine, cât să avem o bază solidă. Eu am folosit o tavă de 33x23.
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Punem pe foc zmeura cu zahărul, amidonul și amestecăm până se îngroașă, după care lăsăm la răcit.
Opțional se poate da prin sită pentru a îndepărta semințele de la zmeură.
Punem compoziția de brânză peste biscuiți, apoi crema de zmeură în modelul dorit și introducem în cuptorul preîncălzit.
Coacem cheesecake-ul pentru aproximativ 50 de minute la 150˚C.
Ingrediente
Indicații
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu nuca măcinată și untul topit.
Punem amestecul în tava tapetată cu puțin unt, hârtie de copt și aplatizăm bine, cât să avem o bază solidă. Eu am folosit o tavă de 33x23.
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Punem pe foc zmeura cu zahărul, amidonul și amestecăm până se îngroașă, după care lăsăm la răcit.
Opțional se poate da prin sită pentru a îndepărta semințele de la zmeură.
Punem compoziția de brânză peste biscuiți, apoi crema de zmeură în modelul dorit și introducem în cuptorul preîncălzit.
Coacem cheesecake-ul pentru aproximativ 50 de minute la 150˚C.