Să gătim împreună cea mai simplă și delicioasă rețetă: un cheesecake cu zmeură acrișoară, mascarpone cremoasă și ciocolată albă fină. Rezultatul va fi un deliciu!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mărunțește biscuiții de ovăz, amestecă-i cu 2 linguri de mascarpone, cât să devină mai cremoși, iar apoi întinde-i uniform pe fundul unei tăvi rotunde.
Topește ciocolata albă și las-o puțin să se răcească. Bate cu mixerul brânza mascarpone rămasă și apoi incorporează ciocolata albă topită și vanilia.
Presară zmeură proaspătă peste aluatul tartei și acoperă totul cu crema de mascarpone și ciocolată. Dă la frigider pentru 1-2 ore și apoi servește.
Ingrediente
Indicații
Mărunțește biscuiții de ovăz, amestecă-i cu 2 linguri de mascarpone, cât să devină mai cremoși, iar apoi întinde-i uniform pe fundul unei tăvi rotunde.
Topește ciocolata albă și las-o puțin să se răcească. Bate cu mixerul brânza mascarpone rămasă și apoi incorporează ciocolata albă topită și vanilia.
Presară zmeură proaspătă peste aluatul tartei și acoperă totul cu crema de mascarpone și ciocolată. Dă la frigider pentru 1-2 ore și apoi servește.