Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă

AutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Să gătim împreună cea mai simplă și delicioasă rețetă: un cheesecake cu zmeură acrișoară, mascarpone cremoasă și ciocolată albă fină. Rezultatul va fi un deliciu!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 200 gr biscuiți de ovăz
 100 gr ciocolată albă
 400 gr mascarpone
 1 tsp vanilie
 80 gr zmeură

Mod de preparare:

1

Mărunțește biscuiții de ovăz, amestecă-i cu 2 linguri de mascarpone, cât să devină mai cremoși, iar apoi întinde-i uniform pe fundul unei tăvi rotunde.

2

Topește ciocolata albă și las-o puțin să se răcească. Bate cu mixerul brânza mascarpone rămasă și apoi incorporează ciocolata albă topită și vanilia.

3

Presară zmeură proaspătă peste aluatul tartei și acoperă totul cu crema de mascarpone și ciocolată. Dă la frigider pentru 1-2 ore și apoi servește.

Ingrediente

 200 gr biscuiți de ovăz
 100 gr ciocolată albă
 400 gr mascarpone
 1 tsp vanilie
 80 gr zmeură

Indicații

1

Mărunțește biscuiții de ovăz, amestecă-i cu 2 linguri de mascarpone, cât să devină mai cremoși, iar apoi întinde-i uniform pe fundul unei tăvi rotunde.

2

Topește ciocolata albă și las-o puțin să se răcească. Bate cu mixerul brânza mascarpone rămasă și apoi incorporează ciocolata albă topită și vanilia.

3

Presară zmeură proaspătă peste aluatul tartei și acoperă totul cu crema de mascarpone și ciocolată. Dă la frigider pentru 1-2 ore și apoi servește.

Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă