Un brunch perfect.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceafa de porc tocată se pune într-un bol și se adaugă sare, piper, boia dulce afumată și ceapă eșalotă fulgi după gust, după care se amestecă pentru omogenizare.
Uleiul se pune la încins într-o tigaie de 24 de centimetri (sau mai mare) la foc mic. Amestecul se împarte în două porții egale. Se pune una dintre porții în tigaie și se întinde uniform.
Se adaugă feliile de Gouda (am pus 6 felii - 5 întregi și 1 bucățele, pentru a umple golurile). Se ia cealaltă porție de amestec și se întinde peste Gouda.
Se adaugă ouăle (pot fi puse ori pe margine, ori pe toată suprafața). Se acoperă cu un capac și se lasă să se gătească la foc mic (la un ochi mare/mediu) timp de 25 minute.
La final, se toarnă sos Worcester, după gust. Se servește alături de roșii feliate și chifle.
Ingrediente
Indicații
Ceafa de porc tocată se pune într-un bol și se adaugă sare, piper, boia dulce afumată și ceapă eșalotă fulgi după gust, după care se amestecă pentru omogenizare.
Uleiul se pune la încins într-o tigaie de 24 de centimetri (sau mai mare) la foc mic. Amestecul se împarte în două porții egale. Se pune una dintre porții în tigaie și se întinde uniform.
Se adaugă feliile de Gouda (am pus 6 felii - 5 întregi și 1 bucățele, pentru a umple golurile). Se ia cealaltă porție de amestec și se întinde peste Gouda.
Se adaugă ouăle (pot fi puse ori pe margine, ori pe toată suprafața). Se acoperă cu un capac și se lasă să se gătească la foc mic (la un ochi mare/mediu) timp de 25 minute.
La final, se toarnă sos Worcester, după gust. Se servește alături de roșii feliate și chifle.