Chessecake biscuits

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Cine a zis ca un chessecake nu poate fi si in forma de biscuit? Mmm...un deliciu!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire2 ore 15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total2 ore 40 minute

Ingrediente:

 230 gr unt
 170 gr crema de branza
 150 gr zahar
 1 galbenus de ou
 1 tsp esenta de vanilie
 320 gr faina
 un praf de sare
 125 gr afine
 100 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

1

Intr-un bol mixam untul pana devine cremos, adaugam crema de branza amestecand incontinuu, apoi treptat zaharul.

2

Adaugam galbenusul (puneti 2 daca sunt mici), esenta de vanilie, sarea.

3

Adaugam faina (o dam prin sita) treptat cat sa o incorporam in compozitie.

4

Cu o spatula incorporam ciocolata alba tocata, apoi afinele.

5

Bagam compozitia la frigider pentru 2 ore.

6

Scoatem compozitia din frigider dupa cele doua ore si formam bilute, le punem in tava pe o hartie de copt si coacem la 180-190°C circa 15/18 minute, pana cand devin aurii.

7

Scoatem tava din cuptor si ii mai lasam 2-3 minute, apoi ii punem la racit pe un grilaj. O sa se si intareasca.

Ingrediente

 230 gr unt
 170 gr crema de branza
 150 gr zahar
 1 galbenus de ou
 1 tsp esenta de vanilie
 320 gr faina
 un praf de sare
 125 gr afine
 100 gr ciocolata alba

Indicații

1

Intr-un bol mixam untul pana devine cremos, adaugam crema de branza amestecand incontinuu, apoi treptat zaharul.

2

Adaugam galbenusul (puneti 2 daca sunt mici), esenta de vanilie, sarea.

3

Adaugam faina (o dam prin sita) treptat cat sa o incorporam in compozitie.

4

Cu o spatula incorporam ciocolata alba tocata, apoi afinele.

5

Bagam compozitia la frigider pentru 2 ore.

6

Scoatem compozitia din frigider dupa cele doua ore si formam bilute, le punem in tava pe o hartie de copt si coacem la 180-190°C circa 15/18 minute, pana cand devin aurii.

7

Scoatem tava din cuptor si ii mai lasam 2-3 minute, apoi ii punem la racit pe un grilaj. O sa se si intareasca.

Chessecake biscuits