Chiftelute minunate de porc la cuptor, fara pic de ulei.
Ingrediente:
1 kg CARNE TOCATA DE PORC
4 CATEI DE USTUROI
50 gr PAINE UMEDA (1 COLT)
1 OU
1 LEGATURA PATRUNJEL
SARE,PIPER DUPA GUST
Mod de preparare:
1
Putem carnea tocata intr-un bol.
Pasam usturoiul si il punem peste carne.
Umezim coltul de paine cu putin apa si sfarmam painea peste compozitia de carne.
2
Adaugam oul, patrunjelul, sare, piper si amestecam bine toata compozitia.
Formam bilute si le asezam in tava pe hârtie de copt.
Adaugam in cuptor pentru aproximativ 40 minute la 200°C.
Ingrediente
1 kg CARNE TOCATA DE PORC
4 CATEI DE USTUROI
50 gr PAINE UMEDA (1 COLT)
1 OU
1 LEGATURA PATRUNJEL
SARE,PIPER DUPA GUST
Indicații
1
Putem carnea tocata intr-un bol.
Pasam usturoiul si il punem peste carne.
Umezim coltul de paine cu putin apa si sfarmam painea peste compozitia de carne.
2
Adaugam oul, patrunjelul, sare, piper si amestecam bine toata compozitia.
Formam bilute si le asezam in tava pe hârtie de copt.
Adaugam in cuptor pentru aproximativ 40 minute la 200°C.