Chifle de post

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Sunt ușor de făcut și foarte bune pentru burgeri.

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 oră 30 minuteTimp total1 oră 45 minute

Ingrediente:

 500 gr făină
 50 ml ulei de măsline
 250 ml apă
 15 gr drojdie proaspătă
 20 gr zahăr brun
 11 gr sare
 2 cremă de soia

Mod de preparare:

1

Cernem făina într-un bol, adăugăm sarea și apa caldă.

2

Dizolvăm drojdia cu zahărul și o adăugăm peste făină împreună cu uleiul și semințele și frământăm până obținem un aluat ferm și nelipicios.

3

Îl lăsăm la crescut pentru 1h după care formăm chiflele și le lăsăm în tavă pentru 30 de minute.

4

Ungem chiflele cu crema de soia și presărăm semințele. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 190˚C pentru circa 20-25 de minute.

Ingrediente

 500 gr făină
 50 ml ulei de măsline
 250 ml apă
 15 gr drojdie proaspătă
 20 gr zahăr brun
 11 gr sare
 2 cremă de soia

Indicații

1

Cernem făina într-un bol, adăugăm sarea și apa caldă.

2

Dizolvăm drojdia cu zahărul și o adăugăm peste făină împreună cu uleiul și semințele și frământăm până obținem un aluat ferm și nelipicios.

3

Îl lăsăm la crescut pentru 1h după care formăm chiflele și le lăsăm în tavă pentru 30 de minute.

4

Ungem chiflele cu crema de soia și presărăm semințele. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 190˚C pentru circa 20-25 de minute.

Chifle de post