Chifle rapide, fara drojdie si fara framantare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ingredientele uscate.
Turnam iaurtul si uleiul peste ingredientele uscate si le amestecam cu o spatula.
Scoatem spatula si framanam doar cat sa obtinem un aluat
Impartim aluatul in 4 parti si formam 4 bile.
Punem bilele in tava sau pe blatul de lucru, le acoperim cu o folie sau cu un prosop si lasam sa se odihneasca 10 minute.
Ungem chiflele cu oul batut, presaram peste ele seminte si le coacem 18-20 de minute la 200°C.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol amestecam ingredientele uscate.
Turnam iaurtul si uleiul peste ingredientele uscate si le amestecam cu o spatula.
Scoatem spatula si framanam doar cat sa obtinem un aluat
Impartim aluatul in 4 parti si formam 4 bile.
Punem bilele in tava sau pe blatul de lucru, le acoperim cu o folie sau cu un prosop si lasam sa se odihneasca 10 minute.
Ungem chiflele cu oul batut, presaram peste ele seminte si le coacem 18-20 de minute la 200°C.