Chiftele

AutorAna I
DificultateÎncepător

Pot fi preparate din carne de porc, vită, miel, curcan, peşte sau legume.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 500 gr carne tocata amestec porc vita
 2 felii de paine
 1 ou
 3 catei de usturoi
 1 marar si arpagic verde

Mod de preparare:

1

Se pun feliile de paine la inmuiat într-un pic de de lapte. Într-un bol se pune carnea tocată, feliile de paine storse, oul, usturoiul pisat, sare, piper şi verdeaţă. Ca verdeaţă eu am pus mărar şi arpagic verde uscat. Dacă aveţi verdeaţă prospătă îi şi mai bine.

2

Se amestecă toate ingredientele. Din aluatul rezultat se formează chifteluţe de mărimea unei nuci. Se prăjăsc în ulei încins, pe ambele părţi.

Îs gustose!

Ingrediente

 500 gr carne tocata amestec porc vita
 2 felii de paine
 1 ou
 3 catei de usturoi
 1 marar si arpagic verde

Indicații

1

Se pun feliile de paine la inmuiat într-un pic de de lapte. Într-un bol se pune carnea tocată, feliile de paine storse, oul, usturoiul pisat, sare, piper şi verdeaţă. Ca verdeaţă eu am pus mărar şi arpagic verde uscat. Dacă aveţi verdeaţă prospătă îi şi mai bine.

2

Se amestecă toate ingredientele. Din aluatul rezultat se formează chifteluţe de mărimea unei nuci. Se prăjăsc în ulei încins, pe ambele părţi.

Îs gustose!

Note

Chiftele